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Receta All cremat (Ajo quemado)(tipic de Vilanova i la Geltru) (Receta tipica de Villanueva y Geltru) Receta( All cremat (Ajo quemado)(tipic de Vilanova i la Geltrú) (Receta típica de Villanueva y Geltrú) ) Ingredientes:Peix (rap, aranya, rata o altre peix de gust)(Pescados como rape, araña, rata u otro pescado que guste), 2 patates mitxanes. (dos patatas medianas), 2 tomaquets trinxats mitxans (2 tomates medianos), 2 o 3 alls, tallats a lámines (2ó 3 ajos cortados a láminas), Una mica de pebre negre. (un poco de pimienta negra). Preparacion: Preparació: 1). en un recipient no molt baix, (una caçola baixa)calentar un decilitre d´oli d´oliva. ( En un recipiente no muy bajo, calentar un dl. de aceite de oliva).2). Posar els alls a daurar, quan estiguin cuasi daurats. (Poner los ajos a dorar. Cuando estén casi dorados). 3). Afegir el tomaquet, quant estigui una mica daurat tot, (Agregar el tomate. Cuando esté todo un poco dorado). 4). Ficar l´aigua, quant arrenqui el bull, ficar el peix (avans salat). (añadir el agua. Cuando arranque a hervir, añadir el pescado sazonado. 5). Quant torni arrancar el bull, coure el peix uns 3 o 4 minuts a foc viu. (Cuando vuelva a hervir cocer | |